Ännu en söt kalender!

Ah, jag har har snöat in på gulliga kalendrar från Korea! Jag som inte brukar vara speciellt förtjust i alltför söta prylar! Vad har hänt? Besök eBay och skriv in kawaii diary (ja, eller enbart kawaii) i sökraden – era ögon kommer att få en sockerchock! Ni som tycker om Hello Kitty lär gilla det ni hittar.

För ungefär en månad sedan skrev jag ett inlägg som handlade om att jag hittat en dagbok med illustrationer från Alice i Underlandet… Nu har jag hittat en annan! Jag är på jakt efter en fin kalender till 2012 och är väldigt frestad att köpa den här urgulliga Pony Brown-dagboken/kalendern (den verkar även ha ett bra upplägg):

6 reaktioner till “Ännu en söt kalender!

  1. Jag har lyckats ganska bra med att ”avvänja” mig från att köpa söta prylar, men det är svårt! Har blivit lite sugen på en ny, fin kalender det senaste trots att jag har en jag trivs jättebra med…

    1. Jag är så himla kluven till det här med söta prylar… Å ena sidan så har jag av någon anledning svårt för dem och å andra sidan funderar jag på varför gulliga saker skulle vara ngt negativt..

  2. Ja, jag har kollat in det, men det känns inte riktigt samma :-), så jag får vänta och se om det dyker upp något kul till alla hjärtans dag 🙂

    Men tack ändå för tipset! Väntar faktiskt på en laddning lack från ebay 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *