Ett debattinlägg…

Oj, vilken debatt Belinda Olssons programserie satt igång! Min förhoppning är den här mediastormen leder till att folk funderar och tar ställning. Risken med hennes program (som jag ser det) är dock att det spelar antifeministerna i händerna och får tittarna att se feminismen som något konstigt och extremt. Något som det absolut inte behöver vara!

Mitt svar på tv-programmets huvudfråga: Nej, feminismen har i n t e gått för långt! I det här videoklippet förklarar Laci Green vad objektifiering är och resonerar även kring olika aspekter av ämnet. Hon pratar j-gt fort men lyssna ändå och fundera! Jag kom till flera insikter när jag såg hennes video.

 

 

8 reaktioner till “Ett debattinlägg…

 1. Ja, tycker efter att efter bara ha sett första avsnittet, att det ändå är bra det Belinda gör. Hon får en att tänka till.
  Folk kommer nog alltid ha en massa olika åsikter, det gör ju inget. Det är ju ändå hennes egna funderingar kring feminismen. Jag ser fram emot kvällens andra avsnitt.

  1. Om jag ska vara ärlig så har jag väldigt blandade känslor inför hennes program. Å ena sidan så instämmer jag i mycket av den kritik som riktats mot programmet men å andra sidan så tycker jag att debatt (så länge den är saklig) är bra.

    1. Ja, men precis! Är det så viktigt att veta vad han tycker? Har alltid sett honom som en person som är väldigt skicklig på att skriva låttexter men med en del märkliga åsikter.

  1. Jag gillade den även om den kanske inte är den bästa filmen jag någonsin sett. När det gäller rysare så föredrar jag sådana här, som är spännande och som får en att hoppa till, framför äckliga tortyrfilmer. Har du sett The Woman In Black?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *