Just nu…

Det känns som om jag upprepar mig hela tiden i den här bloggen. Samma inlägg gång på gång. Har jag ledsnat på dig lilla blogg? Är det dags att lägga ner? Kan inte förmå mig till det…av någon anledning. Har idéer men inte ro att förverkliga dem.

Dagens inlägg kan ses dels som en lägesrapport och dels som ett försök att kickstarta skrivlusten. Vi får se om det hjälper.

Just nu –

…läser jag: ”Dumplin” av Julie Murphy, ”Vi” av Kim Thúy och ”Kurragömma” av Petrus Dahlin.

…tittar jag på: ”Tjockare än vatten” (säsong 2, SVT1), ”Midnattssol” (SVT1), ”The Fall” (säsong 3, Netflix), ”Dag” (säsong 2, Netflix).

…lyssnar jag på: Kent, Freddie Wadling, Tricky och som alltid Ane Brun. Låtar som går på repeat är: ”Finally” med M.I.A, ”Om du visste vad du ville” med Kent och ”Evolution Revolution Love” med Tricky.

…äter jag helst: Minimorötter (jo, det är sant!) och Pringles.

…längtar jag efter: kulturella aktiviteter i allmänhet och konserter i synnerhet, varma kramar, att min hälsporre ska gå över och att mina sömnsvårigheter ska upphöra..

…vill jag tipsa om: ”Limitless Liquid Liner Pen” från Smashbox (himla bra flytande eyeliner!) och tv-serien ”Stranger Things” som finns på Netflix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *