Just when I thought I was out…they pull me back in

Det har varit en j-gt märklig vecka. Sjukhusbesök, fika i Alingsås och ett telefonsamtal som kommer att förändra hela min livssituation de närmsta 3 månaderna. Jisses. Har känt mig/känner mig så omtumlad efter veckans händelser att jag impulsköpte 2 cd-skivor (Glasvegas och Kings Of Leon) samt ett blodrött läppstift från Make Up Store häromdagen. Kände att jag ville unna mig lite… (jo jag veet…vi beställde U2-biljetter i förra veckan! Schhhhhh)!

I torsdags ringde de från min förrförra arbetsplats och undrade om jag kunde tänka mig att börja jobba där igen. Avdelningen som jag arbetade på (i 4 år) har apmycket att göra och de erbjöd mig en heltidstjänst (projektanställning). Jag drabbades av fullständig kortslutning i huvudet och bad om att få lämna besked senare samma dag. Snacka om vilsna känslor! Naturligtvis så tackade jag ja. Hur skulle jag kunna göra något annat med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut?? Nåväl…vare sig det blir 3 månader eller mer som jag jobbar där – det är ju j-gt skönt att få ngn sorts ekonomi och en viss trygghet (även om det kanske blir kortvarigt).

Nu har det ”äntligen” hänt – jag har blivit utvald till opponent i ett slutseminarium på ”min” högskola. Har stått i kö i evigheter och i nästa vecka så ska det ske. Man måste ha opponerat för att få ut sin examen sedan (ja när ens egna uppsats är klar då). Jag börjar få lite ont i magen. Uppsatsen som jag ska opponera på är låång och verkar riktigt bra. Fan, min uppsats suuuuger!

3 reaktioner till “Just when I thought I was out…they pull me back in

  1. Grattis till både jobb och opponeringen! Nu börjar det ju röra på sig! Härligt!
    Opponeringen går säkert bra ska du se! Gå på några innan som samma ledare håller i så får du snart in känslan.
    Kram

    1. Tack tack för de glada tillropen! Jaa…hade det funnits tid så skulle jag ha gått på ngra seminarier som examinatorn hållit i (innan den här opponeringen) men tyvärr så fick jag reda på att jag blivit utvald i tisdags (hmmm..det lät rörigt) och fick tillgång till uppsatsen i onsdags! Totalt en vecka till förberedelser. Lite knappt tycker jag!

  2. Ja just ja, det skrev du ju faktist. Ja, det var ju lite kort om tid! Det går säkert vägen ändå ska du se! Kom ihåg att det inte är du som behöver vara nervös utan uppsatsskrivaren! Och du, en lååång uppsats är inte lika med en bra uppsats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *