Känner mig lite lite duktig

Ibland överraskar man sig själv! Igår städade jag, skickade iväg en jobbansökan och planterade om en växt som varit på väg ut ur sin kruka i evigheter. Idag har jag skickat iväg t v å jobbansökningar, registrerat en del av månadens räkningar (brrrr) och ramat in en tavla som sambon och jag köpte i somras. Haha ibland kan även jag vara lite effektiv. Det känns bra.

Snart ska jag göra mig i ordning och åka till Bollebygd. Ska ägna helgen åt att umgås med min sambo, hans pappa och lilla vovven. Kanske framförallt den sistnämnda (sorry älskling)…åhhh sötis lurveloppan mår inte bra. Det gör ont i mitt hjärta!

Det finns en liten, liten chans att jag ska få smaska på en semla idag! Jag håller egentligen på traditioner…men jag är tokig i semlor så nu kan jag nog inte stå emot längre. Det känns mer ok att äta semlor nu än i december (det fanns ju att köpa redan då) iallafall. Tycker att jag är ganska duktig som lyckats stå emot så pass länge som jag gjort.

Ah, vad jag längtar efter att gå på konsert!! Tror inte att jag orkar vänta tills vi ska se/lyssna på Morrissey i juni! Aha!! Marit Bergman kommer till Borås i april! Det kanske vore något? Lockande tanke…

6 reaktioner till “Känner mig lite lite duktig

 1. Åh, grattis till en så effektiv dag! Det mest effektiva jag har gjort har varit att förflytta mig från soffan i vardagsrummet tillbaka in till sängen…

  Åh, kommer Marit Bergman till Borås i april?! Nu är ju inte jag världsbäst på geografi, men ligger inte Trollhättan och Borås hyfsat nära varandra?

  Senaste gången jag såg Marit Bergman var en oktoberkväll i Hultsfred (alltså inte under festivalen, haha) och på något sätt känns det som att jag föredrar att se Marit i en liten stad jämfört med typ Göteborg eftersom allt var så perfekt den kvällen och så är det så charmigt att se alla småstadspoptjejerna som har åkt ändå från… Töreboda för att få deras älskade Marit.

  1. Hannah: Jo, hon kommer faktiskt hit! Ehh det är väl cirka 10 mil mellan Trollhättan och Borås. Så det är ju inte skitnära men inte heller speciellt långt (typ). Åh, jag såg Marit i Göteborg när hon var med på Kalas-turnén för ett gäng år sedan (var det 2003 tro?).

 2. Vad du är duktig! Här städas bara inför besök… och det hade jag idag. fick städa VÄLDIGT selektivt. en del kassar åkte faktiskt in i garderoben (skäms lite)Konstigt att man inte orkar ta sig i kragen ens lite… nåja jag damsög faktiskt i ett eller två hörn…

  Krama vofsingen ordentligt nu!! Och man får vara ledsen i ögat. Dom är ju en del av familjen de små liven!

  Bamsekramis från mig!

  1. Josefin: Heh, om vi skulle vänta med städning tills vi fick besök så skulle det aldrig bli städat! Jag gosar med vovven så mycket jag kan! Hon följer mig (för det mesta) som en liten skugga! 🙂 Det är så mysigt när jag kommer till Bollebygd och hon kommer stormandes och välkomnar mig! Det glittrar om hennes ögon, hon skuttar nästan och hämtar sina ”äckliga” bollar och trasor för att vi ska leka. Vi är ledsna i ögat men…försöker att inte visa henne det. Hon blir ängslig då.

 3. Bra jobbat! Själv har jag rensat ut granen (ja, nu kan ju alla andra i världen slänga sitt dåliga samvete i sopkorgen när de hör detta) och lyssnar på Anna Ternheim, som kommer till Gävle i mars. Och då ska jag vara där hon är. Nästan i allafall, om de inte ropar upp mig på scen vill säga…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *