Midlife crisis – eller?

Shit…jag läste precis en artikel som fick mig att fundera över det här med ålder i allmänhet och min egen nojja i synnerhet. I senaste Amelia skriver Linda Skugge om sin 35-års kris och texten ger mig lite magont. Hon tycker att hon måste ändra klädstil, börja använda antrynkkräm och concealer osv. osv. Naturligtvis fattar jag att hon troligen överdriver lite men… hon kallar sig själv medelålders! När räknas man egentligen som medelålders? Jag är ju ”bara” 31…borde jag tänka som hon?

2 reaktioner till “Midlife crisis – eller?

  1. Äsch! Jag fyller 32 i december och känner inga som helst krav på att ändra klädstil, jag tror det snarare handlar om en plötslig vilja från hennes sida att passa in. Och medelålders… knappast i 30-årsåldern va? Någongång runt 45 tycker jag nog 😀

  2. Tack! Ja inte vet jag…du kanske har rätt om Skugge. Det där med ålder, hur man bör bete sig (vem som nu kan veta och bestämma det) och när man ska anse sig själv som ”vuxen” är knepiga frågor. Tycker inte heller att man är medelålders när man är i 30-årsåldern..men min åldersnoja ökade när jag läste hennes artikel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *