Musik & sömnlöshet

Sitter här och lyssnar på Feist via Spotify. Det jag hört hittills är riktigt bra och jag inser att jag nog måste utforska hennes musik mer. Har knappt lyssnat på henne överhuvudtaget men liksom anat att det borde vara musik som skulle kunna passa mig. Hennes senaste skiva The Reminder blev ju väldigt hyllad så det är rätt märkligt att jag inte upptäckt henne ”på riktigt” förrän nu!

Usch jag har sovit så dåligt de senaste nätterna. Försöker komma på vad det kan bero på men det finns många potentiella anledningar. Rubbad dygnsrytm, det ständiga grubblandet, läkarbesöket i måndags (nej det var inget farligt/allvarligt men jag är lite…dramatisk av mig) etc etc. Dessutom verkar jag komma in i sova dåligt-perioder med jämna mellanrum (och det behöver inte ha med min arbetslöshet att göra). Måste försöka komma in i rätt dygnsrytm, komma ut en stund varje dag, börja motionera igen och hitta något sätt att hantera alla tankar som virvlar omkring i skallen! Allt utom det sista borde ju vara ganska så lätt!

Ah, jag börjar bli smått besatt av Fable 2 (till xbox 360)! Barnsligt kanske men det är riktigt kul! Spelet är som en blandning mellan rollspel, äventyr och Sims!

4 reaktioner till “Musik & sömnlöshet

    1. Anna: 🙂 När man börjar spela Fable 2 så känns världen man är i (i spelet alltså) lite Harry Potter gullig sådär..men sedan blir det lite otäckare. Det är ett riktigt kul spel iallafall. Inte för svårt och inte för lätt.

  1. Ja, såna spel är bäst. Jag föll pladask för Little Big Planet, men har som väl är kommit ur det nu!

    1. Yena: Jaa fast jag blir så himla ”fast” i det…har svårt att sluta. 🙂 Little Big Planet verkar väldigt gulligt (googlade det) men det finns bara till Playstation 3 va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *