Tjugofemtemars

Dagens vill ha: Ett jobb, sinnesro och kondition… Om jag får vara lite materiell och ytlig så vill jag gärna ha de här prickiga kängorna från Converse.

Dagens klädsel: Gråsvarta jeans, tunika från Indiska (svart, kortärmad och med färgglatt mönster) och svart kofta.

Dagens smink: Den ”gamla vanliga” basen + ögonskugga från Sleek Makeup:s palett ”Vintage Romance”. Dagens nagellack är ”Zinfandel” från Isadora.

Dagens frisyr: Nytvättat och smårufsigt (som det brukar vara).

Dagens händelse: Förhoppningsvis att få pröva ”Reaper Of Souls” (Diablo 3).

Dagens låt: ”Waves” med Mr. Probz.

Dagens besvikelse: Att biljetterna till Kents klubbspelningar tog slut så fort och att jag inte har råd att köpa till Kentfest.

Dagens planer: Söka jobb, vara ”Medspråkare” på Medborgarskolan, förbereda mig inför jobbintervjun på torsdag, sola, kvällskurs i Mindfulness och slutligen slappa framför tv:n alt. spela nya expansionen ”Reaper Of Souls” (Diablo 3).

Dagens saknad: Det är mycket det…

Dagens dummaste: Läste att nå´t pucko föreslagit att arbetslösa ska börja aktivitetsrapportera t v å gånger i månaden istället för en! Wtf?! Hoppas att det inte går igenom…

Dagens sjukaste: Det står väl som vanligt SD för… men de tycks ju komma undan med vad som helst.

Dagens drog: Kaffe

Dagens humör: Förväntansfull och trött (fast det kanske inte räknas som humör?)

2 kommentarer

 1. Jag älskar sådana här listor. Dels för att man får lite tips och en skön mix på samma gng.
  Jag har egentligen inte heller råd med Kentfesten på Ullevi – men jag fick tag på biljett ändå – jag får väl käka nudlar lite framöver … ;-/ dock inget jag rekommenderar. Jag är bara så svältfödd på bra konserter just nu. Och deras nya singel lovar gott.
  All lycka med jobbintervjun .. jag hejar på dig!!

  PS. Vad är Reaper Of Souls? Orka googla… 😉
  Kram

  1. Känner igen det där med att prioritera musik framför t ex mat. 🙂 Jag är också väldigt svältfödd på konserter. Den senaste jag besökte var i november 2012! Trist som f-n eftersom jag vanligtvis brukar gå på spelningar så fort plånbok m.m. tillåter. Tack för lyckönskningen! Försöker stilla mina nerver så gott jag kan. ”Reaper Of Souls” är ett expansionspaket till spelet ”Diablo 3”. Yepp, jag är lite spelnörd också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *