Att röja i sina garderober

Jag har funderat lite på det här med att röja i sina garderober och att ha massor med kläder men inget att ta på sig. Ibland tror jag att jag inte har någon känsla alls för vad som är bra att köpa! Jag har en hel del plagg men inget känns ”kul” och det är svårt att matcha dem med varandra! Det suger. Garderoben är full och i källaren står kartonger fyllda av byxor, tröjor m.m. Merparten av allt detta väntar på att jag ska gå ner i vikt… (deprimerande). Många menar att man ska göra sig av med kläder som man inte använt på länge men det känns inte bra det heller! Med jämna mellanrum får jag för mig att röja men det slutar alltid likadant. Jag kan inte förmå mig att göra mig av med kläder som är snygga och bra! Kunde jag så skulle jag ju använda dem! Gaahhh.. Viktväktarna nästa eller?

InDesign-kursen var bättre i tisdags! Nu ska vi lära oss att göra en annons vilket bl a innebär att montera bilder, få till rätt färger och text m.m. Det verkar skoj men ”pilligt”! InDesign verkar vara ett omfattande program med många möjligheter. Roligt! Jag tror absolut att jag kan lära mig det – problemet är nog snarare att lyckas komma i håg allt! Det är nog som med exempelvis webbdesign – man måste jobba med det för att hålla kunskaperna vid liv! Läsa böcker kanske och träna själv.

4 reaktioner till “Att röja i sina garderober

  1. Förut var jag likadan. Men sedan jag och Nicke flyttade ihop i ettan (jo, jag vet, det är jättelänge sedan) så var det bara att göra sig av med det man inte använde längre. Jag försöker hålla kvar vid det så det inte samlas nya högar och kartonger. Eftersom jag inte heller gillar att slänga så ger jag allt som är ok till olika insamlingar. Det känns som att då kanske det kommer till användning igen. En del barnkläder har jag sålt på Tradera. Om jag ”vuxit ur” något och inte kommit i det på ett år eller två så försvinner det! Varför plåga sig själv med att se de där för små kläderna hela tiden?

  2. Mmm..du kanske har rätt. De tar upp en hel del plats känns det som. Kanske är det så att man bara mår dåligt av att se alla kläder man inte kommer i! Men å andra sidan…tänk om man lyckas gå ned i vikt och saknar dem då? Om kläderna är ok så ska man absolut inte slänga dem utan definitivt ge dem till ngn insamling.

  3. Och så vill man ha nya roliga kläder när man väl gått ner i vikt… 😉

    Kan tipsa om att Lindex har lite roliga jeans igen. Budgetvariant jämfört med andra ställen i a f.

    Tänker på dig massor!!

  4. Anna: Ja jag kan tänka mig att om man lyckas gå ned rätt rejält i vikt…så lär man ju vilja springa i såna där affärer som är uteslutna nu! Mmm Lindex jeans är rätt ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *