Veckan som gått del 1

Tjaa vad har hänt den här veckan då? Inte så himla mycket egentligen.

Var hos doktorn i måndags och det är ju sällan speciellt kul. De upptäckte inget farligt men jag ska tillbaka för en liten operation. Känner inte för berätta mer än så här men not to worry det är inte något allvarligt. Trots det så är det faktiskt lite jobbigt att behöva vänta på kallelsen – vill bara ha det gjort om ni fattar!

I tisdags skickade jag iväg en jobbansökan till en ledig tjänst som webbcopy i Göteborg. Insåg att mina kunskaper och erfarenheter troligen inte var tillräckliga men man måste ju chansa ibland! Döm om min förvåning när de ringde mig senare sammma dag! Efter att ha pratat med kontaktpersonen så visade det sig att jag inte var aktuell. Man måste tydligen kunna både franska och tyska flytande. Bajs. Det kändes ju lite trist men det är ju väldigt skoj att någon äntligen hör av sig! Eftersom vädret var så fint så tog jag mig en stilla promenad i solskenet. Jag kunde inte hålla mig borta från bokrean så jag trängdes en stund med andra litteraturintresserade (på både Akademibokhandeln, Wettergrens och Åhléns). När jag kom till Åhléns slog jag till och köpte ”Tillsammans är man mindre ensam” av Anna Gavalda. Väl hemma igen så beslöt jag mig för att hämta ut de bokreaböcker jag beställt via nätet.

Onsdagen var väldigt händelselös. Kände mig trött och håglös och tja det enda vettiga jag gjorde var att betala in månadens räkningar. På kvällen var det premiär för nya tv-serien Lie to me med Tim Roth. Den verkar rätt ok men jag vet inte om jag kommer att följa den. Nog för att det är intressant med kroppsspråk osv men…jag vet inte. Lie to me verkar bättre än The Mentalist i allafall.

3 reaktioner till “Veckan som gått del 1

  1. Kul att någon äntligen hörde av sig! Åh, det där jobbet hade jag också tänkt söka, men gjorde det inte när jag såg det där om franska och tyska. Synd att inte svenska och engelska hade räckt, för det är de språken som jag har valt att fokusera på. Jag läste visserligen franska i tre år på gymnasiet, men jag minns väldigt lite och tror att jag fick mina betyg mest på grund av mina personliga kvalitéer (detsamma gäller spanskan även om jag läste det i grundskolan också).

    1. Ja det kändes lite uppmuntrande! Mmm..jag har läst både tyska och franska men det var evigheters evigheter sedan så jag har nog glömt det mesta. Om någon pratar riktigt långsamt på något av språken så kanske jag fattar i grova drag vad det handlar om men det räcker ju inte för jobbet jag sökte… Konstigt nog så ringde de dagen efter igen och ställde lite frågor… fattar inte riktigt varför…

  2. Se där, de är ju nyfikna på dig! Bara att skicka iväg drösvis med ansökningar så kommer det till slut att klicka (ja, jag vet…som den rojalist jag är så måste jag ju givetvis dra paralleller till vår kungafamilj… 😉 )
    Blir lite orolig för dig gällande operationen… men inget farligt säger du? Lycka till, oavsett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *