Velig

Jag ändrar utseende på den här bloggen heela tiden och jag blir ändå aldrig nöjd! WordPress är bra men deras teman är faktiskt rättså trista! Jag funderar på att byta till något annat bloggverktyg eller skaffa egen domän igen men jag vet inte… Det sistnämnda ger ju mest frihet men är också det jobbigaste. Vi får se hur jag gör.

Hrrm…jag föll för den där klänningen från Lindex. Jag blev så himla glad när jag upptäckte att jag dels kunde hitta något på den ”vanliga” avdelningen (inte Generous) och dessutom inte behövde ta den största storleken!! Barnsligt kanske.

2 reaktioner till “Velig

  1. Du har ju ändå fina grejer på din blogg. Jag valde ju helt fel bloggverktyg för där finns inget fint alls.
    Jag försökte göra om den själv, men mina kodningskunskaper är lite rostiga. Blev väl hyfsat med lite hjälp från min man men det slutade ändå med att jag tog bort allt och började från början.

    1. Tack tack. Jag känner inte till ditt bloggverktyg (har inte testat det) men du kanske ska testa Blogger eller WordPress? När det gäller Blogger så kan man hämta fina teman på nätet (som andra gjort) och importera dem. Inte så krångligt som det låter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *