Bio idag kanske?

Ikväll blir det förhoppningsvis bio (med smaskig fika innan). Nu gäller det bara att komma fram till vilken film vi ska se och om vi ska se den här i Borås eller i Göteborg. Valet står mellan dessa två filmer:

Om vi väljer Changeling så måste vi åka till Göteborg eftersom den inte visas här längre. Mmmm..Bergakungens sal i Göteborg eller Biostaden i Borås? Angelina Jolie eller Brad Pitt och Cate Blanchett? Dessa val, dessa val…

6 reaktioner till “Bio idag kanske?

 1. Försökte mig på att se Benjamin Button filmen, all heder åt Brad Pitt som jag tycker är en bra skådis.
  Men kändes som att den var otroligt seg, så såg aldrig klart 🙂

  Fast just biofilmer som är riktigt bra att se, är svåra att hitta nu för tiden

  1. Jo, den är ju lång men jag tyckte att det kändes som att det behövdes eftersom de skulle få med så mycket. Men visst blev det lite träsmak mot slutet… Både Brad Pitt och Cate Blanchett är duktiga skådisar tycker jag! Mmm, jag håller nog med dig -det är inte ofta man hittar en sådan där riktigt bra film (vare sig det är bio, dvd eller på tv).

 2. ALDRIG välja Angelina Jolie. Och definitivt inte välja Angelina Jolie i Göteborg. Att två fel blir ett rätt är en lögn.
  Tur du valde Benjamin Button. (Hade det varit en barnfilm hade den säkert översatts till Kalle Knapp.) Fast jag har inte sett den själv. Och den berörde dig uppenbarligen inte så mycket att du tycker den är värd ett blogginlägg.

  (Vilket påminner mig om att jag inte bloggat om…Changeling.)

  1. Varför är det fel att gå på bio i Göteborg? Kalle Knapp…hahahha..rätt kul titel…:-) Tja, jag tyckte att Benjamin Button var bra och välgjord men jag kanske inte blev så ”till mig i trasorna” som jag väntat mig. Hmmm, det är ren lathet att jag inte skrivit ngt inlägg om den ännu..fast du kanske har rätt…hade jag blivit helt begeistrad så hade jag kanske skrivit om den direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *