It could be sweet

För ett tag sedan fick jag veta att Regina Spektor kommer till Sverige och jag blev riktigt entusiastisk – tjoho ännu en konsert att tråna efter liksom… När det sedan framkom att hon enbart skulle spela i Stockholm blev jag besviken och insåg att jag definitivt skulle missa kalaset. Idag kan jag (och alla andra som bor i eller i närheten av Göteborg och gillar Regina) glädja sig åt goda nyheter! Fredagen den 11 december gör hon en spelning i Lisebergshallen!!! Det gör ingenting att det är en rättså dålig konsertlokal – jag vill, vill, vill dit! Nu vet jag alltså vad jag önskar mig i födelsedagspresent! Biljett (+ sällskap) till Regina Spektors konsert och en prinsesstårta! Det vore underbart!

Regina853

Ps. Biljetterna släpps imorgon (15 september)!! Ds.

3 reaktioner till “It could be sweet

  1. Hallå, sådär kan du inte bara skriva utan att åtminstonde länka till en sida som säljer biljetter 🙂 förutom stockholmsspelningen (som för övrigt redan är bokad ) och en spelning i malmö så hittar jag ingenting 🙂

    mvh

    1. Vill ju inte att biljetterna ska ta slut innan jag hunnit skrapa ihop pengar och köpt själv 😉 Närå, sök på Ticnet så bör du hitta info plus biljetter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *