Jag vann! Hurra!

Häromveckan deltog jag i en tävling som hölls av Beauty By Tanci och döm om min förvåning – jag vann! Hurra! Snart är ett IDUN Minerals startkit på väg hem till mig och jag tycker att det ska bli roligt att testa produkterna! Paketet innehåller en bronzer (lite osäker på vad man använder en sådan till), en foundation, en kabukiborste och en blushborste. Hos Eleven kostar hela kitet (kittet??) 499 kr!  Jag har några av IDUN Minerals ögonskuggor hemma och är jättenöjd med dem så mina förhoppningar på det här paketet är höga!

6 reaktioner till “Jag vann! Hurra!

  1. Grattis! Det har jag varit med och tävlat om på ett par ställen, men jag har tyvärr inte haft turen att vinna. kanske värt att köpa och pröva ändå.

    1. Ja, jag har inte fått hem vinsten ännu så jag vet inte hur just de här produkterna är. Tycker absolut att du ska testa IDUN Minerals ögonskuggor!

    1. Tack! Jag har inte fått produkterna ännu så jag vet inte om de är bra eller ej. Kul att vinna iallafall! Jag har några av IDUN Minerals ögonskuggor hemma och är jättenöjd med dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *