Nantes med Beirut

Det nya året tar sina första darriga steg och jag försöker bestämma mig om jag ska göra en årssammanfattning över 2011 eller ej. Just nu känner jag mig inte speciellt inspirerad till att skapa en sådan men man vet aldrig… Vi får se om hur det blir. Tills dess att jag bestämt mig bjuder jag på en låt som jag tycker väldigt mycket om – Nantes med Beirut. Ni hittar den på deras album The Flying Club Cup. Jag vet inte om det gjorts någon officiell video till den här låten men det här får duga (den här versionen är lite stökigare än den som finns på albumet):

8 reaktioner till “Nantes med Beirut

 1. Oh, jag har har massor av tips, men det beror helt på vilken typ du gillar! Naaw tack så mycket, man kanske skulle ta och våga lite mer.

 2. Ok. Vi delar upp tipsen i kategorier;

  Komedi: 2 broke girls, I hate my teenage daughter, Last man standing, Raising Hope, Whitney och gamla godingen; the big bang theory.

  Drama; Hart of Dixie, Once upon a time, Revenge. Fairly legal, Necessary Roughness, Shameless, Sons of Anarchy (säsongsuppehåll).

  Game of thrones (säsongsuppehåll),

  Gillar man the vampire diaries så är The secret circle ett kap.

  Crime; Castle (såklart) Body of proof, Blue Bloods, Hawaii 5-0, Against the wall (säsongsuppehåll), Memphis beat och Rookie blue (säsongsuppehåll)

  Har inte tagit med the obvious som Greys, criminal minds etc. etc.

  Hoppas att du hittar några nya favoriter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *