Drömmer lite..

Jag har en mobiltelefon som jag är nöjd med och ändå drömmer jag om en ny! Den jag har är visserligen 3½ år gammal och har en rättså dålig kamera men…telefonen funkar ju än så länge! Nåja, det är ju inget fel i att drömma lite, slå sina lovar kring affärer som säljer mobiltelefoner och tja…undersöka vad som finns. Just nu ligger dessa tre bra till:

Sony Ericsson Satio verkar skithäftig men den har uselt SAR-värde (1,58)…hur mycket man nu ska bry sig om det. Jag kanske är insnöad på Sony Ericsson men de telefoner jag haft hittills från det märket har varit bra. Inser dock att det kan finnas fler bra mobiltelefonmärken och modeller (än de jag visar här i inlägget)… Nå´n som kan tipsa mig om en riktigt bra telefon (helst med en bra kamera i)? Säg inte iPhone – den är för dyr!

Update
Hmm…nu har jag gjort lite efterforskningar kring Sony Ericsson C901. Den går bort. Alldeles för högt SAR-värde där också!

4 reaktioner till “Drömmer lite..

  1. Ja här har vi tjuvstartat med lite pepparkakor…en liten plåt blev det. Mest för att doften är så underbar, smaken är inte lika delikat tycker jag.Särskilt inte när barnen mjölat extra och inte kavlat tunt… 😉

    K R A M // T i n a

    ps. Mobiler är ett kapitel för sig….ett litet habegär finns ju alltid…klokt av dig att kolla upp strålning!

    1. 🙂 Åh, det är mysigt att baka och jag håller med om att det luktar gott! Fast om det är doften du är ute efter – jag har för mig att det finns pepparkaksdoft som man kan spraya i luften… 😉

    1. Tack för tipset! HTC är ett helt okänt märke för mig så jag ska absolut kolla vad de har för mobiler. Googlade och hittade två stycken men den ena hade inte så många megapixlar (hur viktigt det nu är) och den andra hade ingen fotoblixt… Men de var ganska så snyggt designade båda två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *