Efterlysning: ny bra tv-serie!

Appropå ingenting… Vad roligt det vore om det kunde börja någon bra tv-serie snart! Jag följer Criminal Minds, CSI, Dirty Sexy Money och Californication nu och visst är de väl ganska så bra men inte så bra att jag skulle sakna dem. Kanske är det jag som tröttnar snabbare än förr? Såg första avsnittet av Lipstick Jungle och tja det var väl inte dåligt men inte speciellt engagerande heller. Californication är väl rättså ok men jag börjar känna att jag ”kan den” nu om ni fattar? Greys Anatomy och Desperate Housewives är underhållande men jag vet inte… Härom året gick en serie som heter Damages (med bl a Glenn Close)…den var r i k t i g t bra! Hoppas att de gör någon mer säsong av den serien!

4 kommentarer

 1. Haha! Ja, jag ska väl inte säga något….som har tittat på en och en halv säsong av Gossip Girl nu när jag har varit sjuk. Underhållande, inte svår och alldeles lagom för en sjuk Anna. 🙂

  Annars började vi titta på The Mentalist igår. Får väl se hur den artar sig….

 2. Har bara sett glimtar av Gossip Girl så den serien kan jag inte riktigt yttra mig om. 🙂 Vi började oxå se The Mentalist igår. Kanske för tidigt att tycka något men han som spelar huvudrollen är ju lite ögongodis iaf…

 3. Har du sett alla Entourage-säsonger som gjorts? Annars lämpar den serien sig för maratonwatch, det är väldigt korta avsnitt.

  Vi laddade ner en serie som hette Breaking Bad, vet inte om den visats i Sverige alls. Det var en enda säsong med blott 7 avsnitt (2007-08) men nu verkar den ha nya avsnitt på g i vår.

  Om du inte såg ”Mitt liv som död” så sägs den gå på Comedy Central (fast det är ingen ren komedi!!)

  1. Åh, tack för tipsen! Entourage har det ju varit en hel del snack om så den är jag ganska så nyfiken på! Man kanske skulle testa den… Breaking Bad har visats men jag minns inte på vilken kanal. Vet inte riktigt varför jag missade den… Mitt liv som död är nog inte riktigt min stil.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *