Girls är tillbaka!

Jag har väntat i vad som känns som en evighet men nu har det äntligen skett! Girls är tillbaka och jag har sett de två inledande avsnitten på den tredje säsongen. Ibland kan det vara dumt att ha för höga förväntningar eftersom det är så lätt att bli besviken…men så var inte fallet den här gången. Jag tycker att avsnitt ett och två var väldigt bra och jag anar att det kommer att bli en sevärd säsong.

Något som känns lite otippat är att karaktären Adam helt plötsligt är ganska så sympatisk och vettig (stundtals iallafall). Vad har hänt med Shoshanna egentligen och hur ska det gå för Jessa? För att inte tala om Marnie och Hannah? Ahh, nu är det en hel vecka tills jag får se fortsättningen!

En reaktion till “Girls är tillbaka!

  1. Skrev en kommentar till dig hos Nippertippan. Citerar det här.

    ”Känslan man får när dom inte tycker att dom kan göra mer … som om någon knuffar ner en utför ett mörkt stup.
    Jag går i terapi sedan ett par år tillbaka och jag avverkade en kurator och en psykolog innan jag till slut hittade rätt. Innan jag kände att jag kunde lita på terapeuten. Idag går jag på DBT-terapi och det är det tuffaste jag gjort, men samtidigt det bästa. Jag måste liksom programmera om min hjärna att sluta med allt det destruktiva och hantera smärta och sorg. Det ska tydligen gå säger dom. Jag kämpar för det i alla fall 😉

    Styrka till er och kram <3 2014 är vårt år."

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *